Jäsenkalenterin tilaus 2022

Vuoden 2022 jäsenkalenteria voi nyt tilata jäsenten Oma SuPer -palvelussa.

Tee tilaus näin:

Kirjaudu ensin Oma SuPeriin. Tuotteet-kohdasta löydät Kalenteri 2022 -kohdan, josta pääset klikkaamaan tilauksesi. Muista tarkistaa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarkemmat tilausohjeet tulevat myös sähköpostiisi.

Tee tilaus 1.9.–11.10. Kalenteri saapuu kotiisi loppuvuodesta.

Voit tilata kalenterin myös täyttämällä ja postittamalla SuPer-lehden palvelukortin. Tee kalenteritilaus viimeistään 11.10.2021.

Jos kirjaudut Oma SuPeriin ensimmäistä kertaa, tulee sinun ensin rekisteröityä. Katso ohjevideo rekisteröitymisestä 

Etkö pääse Oma SuPeriin?

Syynä voi olla, että jäsentietosi eivät ole ajan tasalla. Sähköpostiosoite on tärkeää olla oikein. Saat päivitettyä yhteystietosi tällä lomakkeella ja voit tarvittaessa myös tilata kalenterin samalla lomakkeella.

Aktiivijäsenten kalenteri

Jos olet SuPerin aktiivijäsen, kuten luottamusmies tai puheenjohtaja, saat A5-kokoisen kalenterin kotiisi postitettuna, sitä ei tarvitse tilata.

Tuemme suomalaista työtä

SuPerin kalenteri suunnitellaan ja painatetaan Suomessa suomalaiselle paperille. Näin tuemme suomalaista työtä ja osaamista. Ympäristöystävällinen kalenteri on lähes kokonaan kierrätettävissä, sillä ainoastaan selkämyksen kierrelanka tulee hävittää pienmetalliin. Koska kalenteri tehdään Suomessa, pysyvät myös kuljetuskustannukset maltillisena.