Virkistys viikonloppu Leville

HOX HOX HOX

13.09-15.09.2019

NYT PIKAISESTI JOS HALUAT LÄHTÄ LEVILLE ILMOITUS HELENALLE PUH.0405158486 TOISEN MÖKIN OSALTA TÄYTYY OLLA PERJANTAINA TIETOA.

MAJOITUS KUSTANNUS OSASTO

YHTEISKYYTI OSASTO (KUITTI TALTEEN)

RUOKAILUT ITSE

LAPIN SUPERILAISTEN OMAT SYKSYN LEVIN VIRKISTYS SEKÄ AMMATILLISET EDUNVALVONTA PÄIVÄT

lauantaina 14.9.19 klo.10-15

Sokos Hotel Levi

ALOITAMME AAMUKAHVILLA (Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä) JA RUOKAILEMME HOTELLILLA LOUNAS AIKAAN

Ajankohtaisia asioita, keskustelua ja mukavaa yhdessä oloa toivon meidän SuPerilaisten päiväämme ja viikonloppuun! Vieraana rikosuhripäivystyksen asiantuntija kertomassa meille työhön liittyvistä tärkeistä lain velvoittamista yhteydenotoista viranomaiseen.

ILMOITTAUTUMISETpiiju.leppanen@superliitto.fi  pe 30.8 mennessä/ammattiosastot ilmoittavat yhteisesti lähtijänsä

Ystävällisin terveisin Piiju Leppänen, Lapin alueen SuPerin liittohallituksen varsinainen jäsen

Majoituskiintiön varausnumero 26758145.

Alla vielä teksti jonka voitte laittaa suoraan asiakkaille;

Huoneet varattavissa varauskoodilla BSUPERLEVI2019

internet sivuiltamme www.sokoshotels.fi tai suoraan hotellista,

puh. +358 16 31 5500 tai email reception.sokoshotellevi@sok.fi

Standard luokan huone

79 eur / vrk / yhden hengen huone

94 eur / vrk/ kahden hengen huone

Superior luokan huone omalla saunalla

109 eur /vrk / yhden hengen huone

139 eur /vrk / kahden hengen huone

Lisävuode 25 €/ henkilö

Superior luokan huoneissa on oma sauna, kylpytakit, - tossut ja kahvi/tee tarjotin sekä vedenkeitin, pienet pullot shampoota, hoitoainetta, vartalovoidetta ja suihkushampoota.

Hintoihin sisältyy runsas buffet aamiainen, iltaisin asiakassaunan käyttö ja kuntosali Levi Wellness Clubilla.

Majoituksiahan voi vielä peruuttaa saapumispäivään klo 18:00 mennessä.

Kiintiössä on nyt huoneita 10 kpl standard ja 5 kpl saunallisia superior huoneita.

Kiintiön vapautus on 30.8.2019.

Majoituskiintiön varausnumero 26758145.

Alla vielä teksti jonka voitte laittaa suoraan asiakkaille;

Huoneet varattavissa varauskoodilla BSUPERLEVI2019

internet sivuiltamme www.sokoshotels.fi tai suoraan hotellista,

puh. +358 16 31 5500 tai email reception.sokoshotellevi@sok.fi

Standard luokan huone

79 eur / vrk / yhden hengen huone

94 eur / vrk/ kahden hengen huone

Superior luokan huone omalla saunalla

109 eur /vrk / yhden hengen huone

139 eur /vrk / kahden hengen huone

Lisävuode 25 €/ henkilö

Majoituksiahan voi vielä peruuttaa saapumispäivään klo 18:00 mennessä.

Kiintiön vapautus on 30.8.2019.